Em presento...

sóc l’ANNA FECED MATEU, interiorista al Penedès.

Especialitzada en projectes residencials, passant per les oficines, restaurants o botigues. Projectes grans o petits, el que importa és trobar la solució.

Un espai està format per parets, elements, objectes, però també persones. Per mi, l’interiorisme ha d’humanitzar l’espai, a part de ser estètic, atractiu i pràctic. Cada projecte ha de ser únic i especial, ens ha d’emocionar des del primer dia. I no et preocupis dels problemes que poden sorgir, sempre tenim bones solucions.

Sóc una persona jove amb un intens recorregut professional des de que em vaig graduar a ELISAVA (Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona) el 2014. Durant un temps vaig estar a BOPBAA, un estudi d’arquitectura, on al costat de Francesc Pla, cada idea et feia somiar perquè fos realitat. Immediatament, vaig entrar a formar part de l’equip creatiu a l’estudi Denys & von Arend fins a principis de l’any 2018, quan decideixo començar aquest nou camí.

Treballo de manera individual com a freelance amb proveïdors i industrials que fan realitat els projectes.

Per qualsevol proposta aquí em pots contactar!
Diuen que al pot petit hi ha la bona confitura, en resum, aquí trobaràs una petita infraestructura plena de grans idees i solucions.